Izvor: Danas, 26.Apr.2023, 12:48

Srbija dobila eksperte za zločin nad divljim životinjama

Osmoro predstavnika Srbije, iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode Srbije, Naučnog instituta za veterinarstvo „Novi Sad“, Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i sa Katedre za patologiju Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, postali su sertifikovani eksperti za istragu zločina nad divljim životinjama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija dobila eksperte za suzbijanje zločina nad životinjama

Izvor: Beta, 26.Apr.2023

Srbija je dobila osam sertifikovanih eksperata za istragu zločina nad divljim životinjama od strane Akademije za suzbijanje zločina nad divljim životinjama (Wildlife Crime Academy), saopštilo je danas Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.Eksperti za istragu zločina nad divljim živtonjama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.