Izvor: Blic, 21.Maj.2020, 16:34

Srbija PLAČE SA BAKA VIDOM: Jecaji žene koja je slušala ovo na vestima pogađaju u dušu

Ko želi, nađe način, pogotovo kad se radi o ljubavi. A baka Vidosavi Živković iz Vlasotica, sudeći po iznenađenju koje su joj pripremili deca, unuke i unuci, ne manjka. Naime, ova vedra i nasmejana baka dočekala je svoj 80 rođendan života i 60 godina braka sa svojim suprugom Sretom početkom maja u karantinu, budući da je na snazi bilo vanredno stanje, kao i zabrana kretanja. Međutim, njeni najmiliji ipak su našli način da joj čestitaju rođendan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIRLJIV SNIMAK OBIŠAO SRBIJU! Baka Vida dobila neobičnu rođendansku čestitku: CELA ZEMLJA PLAČE SA NJOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020

Baka Vida iz Vlasotinca, napunila je 80 godina petog maja ove godine, a uz tortu koja je stajala na stolu sa svećicama, njeni najmiliji su našli način da joj čestitaju rođendan..Ko želi, nađe način, pogotovo kad se radi o ljubavi. A baka Vidosavi Živković iz Vlasotinca, sudeći po iznenađenju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.