Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 14:46

Šok na računu u beogradskom kafiću: Sada se naplaćuje i ova stavka uz kafu i to papreno

- Sela sam u atraktivnu piceriju nadomak Železničke stanice u Beogradu i poručila kapućino. Ali, kako je bio prilično jak (kiseo) za moj ukus, zatražila sam malo meda od konobarice. Premda se nekada kesica meda čak nije ni naplaćivala (što je ostalo da važi za šećer), očekivala sam naravno da mi nešto naplate - započinje svoje iskustvo naša sugrađanka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beograđanka naručila jedan dodatak za svoj kapućino pa ostala u šoku kad je stigao račun od 300 RSD

Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2023

Cene gotovo svih artikala u Srbiji probijaju sve limite, pa ostaje zabrinutost da li ćemo moći i do kada da izdržimo trku u kojoj ne možemo da pobedimo.. I na društvenim mrežama se mogu pročitati komentari i zapažanja koliko je sve poskupelo, a nekada je teško razdvojiti ljutnju od zaprepašćenja.. Jedna...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.