Izvor: Blic, 09.Avg.2023, 20:49

Sekula iz Surčina glavni vođa "divljih" taksista na aerodromu? Zarađuju dnevno 30.000 evra varajući putnike, nadležni poručuju: "Iskorenićemo ih"

Gorak prvi utisak o našem gradu doživeli su svi oni koji su imali bliski susret sa lažnim taksistima na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, koji ovde ordiniraju već decenijama. Intenzivan rad nadležnih organa na potpunom suzbijanju "divljih" počeo je tokom aprila, kada je doneta odluka da se ovde poveća prisustvo policije. Od tada je sprovedeno više akcija kojima su ilegalni taksisti bez dozvole kažnjavani, a njihova vozila oduzimana. Međutim, oni su toliko bahati i uporno se vraćaju, da čovek ne može da se ne zapita može li im se jednom za svagda stati na put.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.