Izvor: Blic, 06.Jul.2023, 11:48

Saradnja Exita i Instituta za mir kroz turizam: Svaki posetilac na Petrovaradinskoj tvrđavi je miroljubivi putnik

Svi posetioci Exita su miroljubivi putnici! EXIT i Institut za mir kroz turizam su potpisali Sporazum o saradnji i nastavili udruženo svoju osnovnu misiju – promociju mira, pa će svaki posetilac ovogodišnjeg izdanja festivala nositi titulu „miroljubivog putnika“. Miroljubivi putnici su, pre svega, zahvalni na prilici da putuju i doživljavaju svet, i posvećeni su toleranciji i uvažavanju drugačijeg.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osnivač Exita Dušan Kovačević: 10 stvari na koje smo najponosniji u vezi sa ovogodišnjim festivalom

Izvor: B92, 06.Jul.2023

U trenutku kada brojimo sate do početka EXIT festivala, čije će otvaranje kapija na Petrovaradinskoj tvrđavi večeras u 19 časova pokrenuti nezaboravni četvorodnevni praznik najrazličitijih muzičkih pravaca sa najvećim svetskim zvezdama, ali i društvenog aktivizma i velikih, novih koraka koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.