Izvor: Blic, 18.Maj.2023, 20:33

Šapić: Cilj novog sistema naplate prevoza je pojeftinjenje i unapređenje, a ne represija bilo koje vrste

Kontrolori „Kentkarta” više nisu ovlašćena lica već su to jedino „Beli” koji će kao službena lica obavljati kontrolu karata za javni prevoz, rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Tim povodom apelovao je na građane da prijave policiji ako ih bilo ko uznemirava i ako im bilo ko osim „Belih” traži kartu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šapić: Cilj novog sistema naplate prevoza je pojeftinjenje i unapređenje, a ne represija bilo koje vrste

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Svi građani koji imaju sredstva na dosadašnjim karticama mogu da odu u jednu od deset poslovnica i da novac iskoriste da kupe kartu koju žele...Kontrolori "Kentkarta" više nisu ovlašćena lica već su to jedino "Beli" koji će kao službena lica obavljati kontrolu karata za javni prevoz, rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.