Izvor: Blic, 13.Mar.2024, 23:04

Sagorevanje NIKAD nije dobro: Niko ne voli zagoreli tost, niti ugljenisanu kobasicu s roštilja, i sve to i može da se prevaziđe, ali kako da NE PREGORITE na poslu?

Sagorevanje nikada nije dobro kada je ukus u pitanju. Niko ne voli pregoreli tost, niti ugljenisanu kobasicu s roštilja, ali to se i lako rešava. Izvadite novi tost i ubacite u toster, novu kobasicu bacite na roštilj i vodite računa da ne pregore opet. Ali šta kada duša pregori jer ne možete da se odbranite od hroničih problema raznih vrsta na poslu? Novu dušu teško da možete da nabavite tek tako.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.