Izvor: Blic, 04.Jun.2023, 22:06

SVEČANA AKADEMIJA POVODOM DANA POLICIJE Gašić: Nećemo stati dok od svakog građanina ne čujemo da se oseća bezbedno

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je danas na svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, da se MUP neće zaustaviti dok od svakog pojedinačnog građanina ne čuje da se "oseća bezbedno". Gašić je rekao da je ministarstvo uradilo mnogo, kao i da će uraditi još više da svakom građaninu i detetu osigura da se osećaju bezbedno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić povodom Dana MUP-a i policije: Nećemo zaustaviti dok od svakog pojedinačnog građanina ne čujemo da oseća bezbedno

Izvor: Danas, 04.Jun.2023

Država ne spava, Ministarstvo unutrašnjih poslova ne spava, danonoćno radimo na unapređenju postojećih i pronalaženju novih mera kako bismo dostigli što veći stepen bezbednosti svih građana, radimo za dobro kompletnog društva, za život bez straha, za život sa nadom, poručio je večeras ministar...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.