Izvor: Blic, 22.Jan.2022, 23:26

"SVAKI MINUT NAM JE VAŽAN!" Ovi hrabri ljudi sate i dane provode probijajući se kroz sneg i nepristupačne terene kako bi se javili na svaki POZIV U POMOĆ: "Tri sata smo peške išli kroz smetove do njih"

Kasno popodne u vreme kada su se svi opustili od dotadašnjih dnevnih obaveza, primili smo poziv. Zavejani pod planinom Golijom, sin je pokušao svoju staru majku da prebaci do Doma zdravlja, ali vozilo im je ostalo zaglavljeno u snegu. Tada je trebalo ponovo okupiti tim i pešačiti po dubokom snegu više od tri sata - počinje priču za "Blic" Boško Mihailović spasilac Gorske službe spasavanja o jednoj od dramatičnih akcija spasavanja u kojoj je učestvovao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.