Izvor: Blic, 29.Nov.2020, 18:42

SUTRA U 12 SATI ZASEDA KRIZNI ŠTAB Glavna tema nove mere i povratak naših građana iz inostranstva

Sutra u 12 sati biće održana sednica Kriznog štaba na koj će se raspravljati o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji i mogućim novim merama. Glavna tema sastanka mogla bi da bude i povratak naših građana iz inostranstva za predstojeće praznike.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNO ZASEDANJE KRIZNOG ŠTABA: Glavna tema nove mere, ali to nije sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020

Sutra u 12 sati biće održana sednica Kriznog štaba na kojoj će se raspravljati o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji i mogućim novim merama...Glavna tema sastanka mogla bi da bude i povratak naših građana iz inostranstva za predstojeće praznike...Da li će se zatvoriti granice? I da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U TOKU SEDNICA KRIZNOG ŠTABA Sve se zatvara u 17h, potpuno "zaključavanje" i druge NOVE MERE koje su na stolu

Izvor: Blic, 30.Nov.2020, 07:57

Oko 12 časova u Palati Srbija počela je sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, zbog sve alarmantnije epidemiološke situacije u našoj zemlji, te će se ponovo raspravljati da li i kakve nove mere su nam potrebne.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.