Zakazana hitna sednica Kriznog štaba

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 19:05

Zakazana hitna sednica Kriznog štaba

Sutra u 12 sati biće održana sednica Kriznog štaba na koj će se raspravljati o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji i mogućim novim merama.

Kako se navodi, glavna tema sastanka mogla bi da bude i povratak naših građana iz inostranstva za predstojeće praznike.

Pored toga, na sastanku kriznog štava razgovaraće se o tome da li će o tome na koji način će se kontrolisati naši građani koji se vraćaju u Srbiju iz inostranstva, kao i to da li će morati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da imaju obavezan PCR test ili natigenski test, ili je dovoljno da budu pod nadzorom.

U Srbiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 6.179 novih slučajeva korona virusa od 15.508 testiranih.

U poslednja 24 sata preminulo je 65 osoba, a trenutno je hospitalizovano 7.256 pacijenata, dok je na respiratorima njih 252.

Premijerka Ana Brnabić rekla je juče da će početkom nedelje biti održana sednica Kriznog štaba, a upitana da li će biti uvedene dodatne mere protiv širenja korona virusa pred novogodišnje praznike, rekla je da se svaki dan o tome razmišlja i da se podaci prate na svaka dva sata.

"Naši ljudi će da se vraćaju, pratićemo epidemiološku situaciju u svim zemljama i uvodićemo mere ako to bude potrebno. Pratimo svaki dan i razmišljamo o dodatnim novim merama", istakla je Brnabić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sutra nova sednica Kriznog štaba, moguće uvođenje dodatnih mera

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2020

Sednica Kriznog štaba na kojoj će se raspravljati o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u zemlji i mogućim novim merama zakazana je za sutra...Glavna tema sastanka mogao bi da bude povratak naših građana iz inostranstva za predstojeće praznike...Na sastanku Kriznog štaba razgovaraće se o tome...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.