Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020, 09:35

Sednica Kriznog štaba u podne

Sednica Kriznog štaba na kojoj će se razmatrati aktuelna epidemiološka situacija, održaće se danas u podne.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna od tema današnjeg sastanka mogao bi da bude povratak državljana Srbije iz inostranstva za predstojeće praznike. Trebalo bi da bude reči o tome na koji način će se kontrolisati naši građani koji se vraćaju u Srbiju iz inostranstva, kao i to da li će morati da imaju obavezan PCR test ili antigenski test, ili je dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da budu pod nadzorom.

U Srbiji je, prema zvaničnim podacima, do juče u 15h potvrđeno 6.179 novih slučajeva, a umrlo je 65 osoba. U bolnici je 7.256 pacijenata od kojih su 252 na respiratorima.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Završena sednica medicinskog dela Kriznog štaba - nema novih mera

Izvor: B92, 30.Nov.2020

Beograd -- Sednica Kriznog štaba u punom sastavu, na kojoj je analizirana situacija sa koronavirusom, završena je nakon nešto više od sata većanja...Nakon toga, medicinski deo Štaba ostao je da veća o novi merama...Ipak, ni nakon njihovog stanka nema zvaničnih novih mera, a nije bilo ni zvaničnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.