Izvor: Blic, 27.Apr.2021, 09:26

SUKNJA I PIDŽAMA NA TAVANU, U PODRUMU MUČIONICA I ORUŽJE Velja Nevolja i njegova "vojska" u kuću strave u Ritopeku DOVODILI I ŽENE?!

U kući strave u Ritopeku, za koju istražitelji sumnjaju da je klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića služila za mučenje i ubijanje, policija je našla i žensku garderobu!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Belivuk svoje žrtve oblačio u ŽENSKU ODEĆU, pa ih kasapio? Detalji istrage protiv kriminalne grupe postaju SVE JEZIVIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Ženska suknja i pidžama nađene su zajedno sa šalom Crvene zvezde u kesi na kojoj su bili tragovi krvi...Ženska garderoba koja je pronađena u krvavoj kesi u potkrovlju "kuće smrti" u Ritopeku kraj Beograda, a za koju se sumnja da je služila ekipi Veljka Belivuka za surove likvidacije, poslata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.