Izvor: Blic, 23.Jun.2023, 09:15

SUD DONEO REŠENJE I ZA MAJKU DEČAKA UBICE IZ "RIBNIKARA" Zabranjeno joj je da raspolaže imovinom!

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane M. K, majci dečaka ubice koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", da otuđi i optereti nepokretnosti čiji je ona vlasnik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIŠI SUD U BEOGRADU DONEO ODLUKU: Majci dečaka-ubice se ovo nimalo neće svideti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Nedavno je Viši sud u Beogradu zabranio ocu dečaka da raspolaže, otuđi i optereti svoju imovinu...Viši sud u Beogradu doneo je rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane majci dečaka ubice koji je 3. maja počinio masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", da otuđi i optereti nepokretnosti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Majci ubice iz Ribnikara privremeno zabranjeno da proda imovinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2023

Viši sud u Beogradu doneo je rešenje kojom je majci dečaka K.K. koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar izvršio masovno ubistvo, privremeno zabranjeno da otuđi nepokretnosti, rečeno je za portal N1 u tom sudu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.