Izvor: Blic, 18.Jan.2022, 23:10

ŠTA KRIJE SPLIĆANKA KOJA SE POSLEDNJA ČULA SA NESTALIM MATEJEM Menjala iskaz, policiji rekla da se Periš povremeno drogira, a onda je blokirala sve i nestala (FOTO)

O nestanku Mateja Periša (27) kojem se svaki tragi izgubio u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je nešto pre 2 časa noću izašao iz kluba "Gotik" u Beton Hali, i dalje se veoma malo zna, a istinu navodno "krije" Splićanka Maja S. sa kojom se on kobne večeri čuo dva puta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTINU KRIJE MISTERIOZNA SPLIĆANKA: Policiji rekla da se Matej povremeno drogira, a onda je uradila nešto jako čudno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 00:06

Jedna stvar ostala misterija...O nestanku Mateja Periša (27) kojem se svaki tragi izgubio u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je nešto pre 2 časa noću izašao iz kluba "Gotik" u Beton Hali, i dalje se veoma malo zna, a istinu navodno "krije" Splićanka Maja S. sa kojom se on kobne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Maja iz Splita je poslednja osoba koju je Matej zvao kobne noći: Žao mi je što se nisam javila

Izvor: Luftika.rs, 19.Jan.2022

Više od dvadeset dana potrage za nestalim Splićaninom Matejom Perišem nije dalo rezultata, a u medijima su iznošene mnoge neistine i dezinformacije u prethodnom periodu.. Subjekat mnogih od njih je i anonimna Splićanka koju je policija navodno više puta ispitivala, što je podstklo sumnju da ona...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.