Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 12:32

ŠTA JE UZROK DEVIJANTNOG PONAŠANJA KOD DECE Nakon što je maloletnik SEKIROM UBIO 12 JAGANJACA stručnjaci otkrivaju koja godina u odrastanju je presudna za prepoznavanje poremećaja

U selu Markovac nadomak Vršca maloletni dečak ubio je sekirom 12 jaganjaca, a zločin je otkrio vlasnik životinja koji je za medije ispričao da maloletnik potiče iz disfunkcionalne porodice. U međuvremenu je dečak prevezen u Klinički centar Vojvodine na Kliniku za psihijatriju. Koji su uzroci sve češćeg devijantnog ponašanja kod mladih i da li može da se prevenira i spreči na vreme istraživala je reporterka "Blic" televizije Helena Košutić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MAJKA JE ZNALA ZA INCEST MEĐU SVOJOM DECOM, ZATEKLA IH JE" Vlasnik imanja otkrio mračne tajne porodice dečaka (13) koji mu je SEKIROM UBIO JAGANJCE

Izvor: Blic, 14.Mar.2024

Predrag Tasić, vlasnik imanja na kome je maloletnik M.Ž. (13) u ponedeljak, kako se sumnja, ubio 12 jaganjca u toru, ispričao je za "Blic" kroz šta je sve prolazio sa porodicom dečaka, ali i na koji način je on odrastao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.