Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 17:27

SRPSKA DOBILA PLAN ZA SARADNJU SA DIJASPOROM Cilj promocija i očuvanje nacionalnog identiteta u inostranstvu i bolja povezanost građana

Srpska je dobila Strateški plan za saradnju sa dijasporom, čiji je jedan od glavnih ciljeva produbljivanje veza između RS i njenih građana u inostranstvu, odnosno, uspostavljanje saradnje na institucionalnom nivou. U Ministartsvu za evropske integracije i međunarodnu saradnju RS naglašavaju da je jedan od ciljeva usvajanja ovog plana i promocija i očuvanje srpskog nacionalnog identiteta u dijaspori, te još bolja povezanost građana RS sa našim građanima u inostranstvu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.