Izvor: Blic, 17.Apr.2021, 13:49

"SREDSTVA SU VEĆ ODOBRENA" U planu gradnja i rekonstrukcija 15 fakulteta u Srbiji

Pored budžetskih sredstava za potrebe obrazovnog sistema, Ministarstvo prosvete pronalazi nova sredstva za realizaciju novih projekata. Pregovara se sa Razvojnom bankom Saveta Evrope o kreditu od 95 miliona evra za izgradnju i rekonstrukciju petnaest fakulteta. Među njima je i Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu i Institut za botaniku i botaničku baštu "Jevremovac".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIJA ULAŽE U SVOJU BUDUĆNOST - ULAŽE U MLADE: U planu gradnja i rekonstrukcija 15 fakulteta u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021

Ministar Branko Ružić izjavljuje da su sredstva već odobrena i da će se raditi na 15 projekata, na modernizaciji 15 fakulteta...Pored budžetskih sredstava za potrebe obrazovnog sistema, Ministarstvo prosvete pronalazi nova sredstva za realizaciju novih projekata. Pregovara se sa Razvojnom bankom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.