Izvor: Blic, 22.Jun.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJI PRETI SUPERĆELIJA? Stižu KRUPAN GRAD I ORKANSKI VETAR

Olujno nevreme koje je protutnjalo Hrvatskom, i pričinilo veliku materijalnu štetu, stiglo je u Vojvodinu. Prema najavama iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) naoblačenje je posle 21 sata zahvatilo Bačku, Srem, Mačvu i Podrinje, i donelo kišu, pljuskove, grmljavinu, pojačan vetar i pad temperature.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opet potop u Beogradu: Olujno nevreme stiglo u prestonicu, duva jak orkanski vetar VIDEO

Izvor: B92, 22.Jun.2019

Olujno nevreme koje je protutnjalo Hrvatskom i pričinilo veliku materijalnu štetu stiglo je u Beograd...Večerašnje najave RHMZ-a da nas očekuju veće količine padavina u kraćem vremenskom periodu, kao i snažno nevreme praćeno grmljavinom i jakim vetrom su se obistinile...U gotovo svim delovima...

Nastavak na B92...

Olujno nevreme pogodilo Bačku i Banat, a potom Beograd

Izvor: RTV Pink, 23.Jun.2019, 08:23

Olujno nevreme koje je juče pogodilo Hrvatsku stiglo je sinoć i u našu zemlju, najpre do severozapada Bačke i severa Banata, a zatim je zahvatilo i Srem, Mačvu i deo Podrinja, a potom i Beograd.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.