Izvor: Blic, 26.Maj.2020, 07:56

SRBI, DOBRODOŠLI STE U SVOJU ZEMLJU Besplatni vaučeri za sve koji dolaze iz dijaspore, a žele da letuju u Srbiji! Evo ko ima pravo i kako se možete prijaviti

Virus korona učinio je ono čemu se nikada nismo nadali. Morali smo da se ponašamo po instrukcijama kako bismo sačuvali zdravlje, odložili smo letovanja, a preporuka Vlade je putovanje po Srbiji. U to ime, obezbeđeno je 400.000 vaučera za odmor u 2020. godini. U nastavku slede uputstva kako doći do njih i svi potencijalni problemi, odnosno poteškoće. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZEMLJA KOJA SE OTCEPILA OD AMERIKE I PROGLASILA NEZAVISNOST Južnjaci su zbog jednog događaja ispunili svoje pretnje, a SAD ovaj deo istorije nikada ne pominje

Izvor: Blic, 26.Maj.2020

Te 1860. godine prvi put u istoriji se dogodilo da neka američka savezna država izglasa istupanje iz SAD-a. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.