Izvor: Blic, 14.Apr.2021, 00:14

ŠOK-ISPAD PRIŠTINSKE MINISTARKE U UN "Albanci su narod najstariji, a Srbi najgori posle nacista!" ZGROŽENI I NA KOSOVU: "Ko će nas posle ovog priznati!?"

Skandalozan istup prištinske ministarke spoljnih poslova Donike Gervala-Švarc večeras na sednici Saveta bezbednosti UN, prepun ksenofobičnih i ekstremističkih fraza, potvrdio je ranije stavove kosovskog premijera Aljbina Kurtija da će nove prištinske vlasti insistirati na zaoštravanju odnosa sa Srbijom, što u dogledno vreme ne ostavlja prostor za kompromis i bilo kakav miran suživot Srba i Albanaca.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UNUTRAŠNJI RAT PRETVORILA U SPOLJAŠNJI SPEKTAKL Kritike u Prištini na račun izlaganja kosovske ministarke u UN

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Članica Socijaldemokratske partije Teuta Rusta iznela je brojne kritike na račun Donike Gervale, koja je predstavila stanje na Kosovu na sednici Saveta bezbednosti u utorak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.