Izvor: Blic, 14.Nov.2023, 13:57

ŠOK DETALJI IZ DOSIJEA BRAĆE HOFMAN! Miljanu se već sudi za prebijanje: Muškarcu slomio nos, vilicu i od udaraca mu ZATVORIO OKO ispred tržnog centra

Miljanu Vidoviću Hofmanu, koji je sa rođenim bratom Ljubanom Hofmanom uhapšen u petak u jednom restoranu u tržnom centru u Beogradu, već se sudi za brutalno prebijanje muškarca ispred istog tržnog centra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRAĆI HOFMAN DOSIJEI PUNI KRIVIČNIH DELA Već su dobro poznati policiji, evo šta su sve uradili proteklih godina

Izvor: Blic, 15.Nov.2023, 09:58

Miljanu Vidoviću Hofmanu, koji je zajedno sa rođenim bratom Ljubanom uhapšen u petak u beogradskom restoranu u tržnom centru u Beogradu već se sudi za nanošenje teških telesnih povreda. Dok njegov brat Ljuban u svom dosijeu ima krivično delo napad na službeno lice, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.