Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 19:39

"SLUTI NA OTCEPLJENJE" U Narodnoj stranci nastavlja se IGRA PRESTOLA: Zadaju se rokovi i zakazuju se "ustanički" skupovi, a put kojim je sve krenulo sugeriše RASKOL

Predstojeći vikend mogao bi da bude Dan D za Narodnu stranku - da li će opstati ili će se raspasti. Tako bi se stavila tačka na višemesečnu igru prestola u ovoj partiji u kojoj su dva glavna takmaca njen lider Vuk Jeremić i njegov zamenik Miroslav Miki Aleksić. Mesto raspleta je Oplenac, gde je za nedelju zakazan sastanak opštinskih i gradskih odbora koji podržavaju Aleksića, i na kome bi mogla da padne odluka šta dalje. Sa druge strane, Jeremiću je dat rok do danas da povuče odluke kojima je smenio Izvršni odbor partije na čelu sa Aleksićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.