Izvor: Danas, 03.Avg.2023, 11:49

(INTERVJU)Sanda Rašković Ivić: Skup Aleksićevih pristalica na Oplencu sluti na cepanje Narodne stranke

"Nedeljni skup na Oplencu onih koji podržavaju Miroslava Aleksića, na čelu sa njim opasan je potez. Taj potez sluti na otcepljenje upravo onih u stranci koji se protive fer izbornom procesu i koji bi, podozrevam, želeli da menjaju DNK stranke koji se sastoji od demokratsko-građanskog i nacionalnog i to na uštrb nacionalnog. A način na koji to rade, ne vidim da je demokratski", kaže za Danas Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne stranke.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rašković Ivić: Aleksićev skup u Topoli sluti na otcepljenje protivnika fer izbora u stranci

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2023

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da je predstojeće okupljanje stranačkih odbora koji podržavaju potpredsednika Miroslava Aleksića "opasan potez" koji po njenim rečima, sluti na otcepljenje onih u stranci koji se protive fer izbornom procesu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.