Izvor: Blic, 21.Maj.2023, 21:30

SLUČAJ VASPITAČA PEDOFILA OTVORIO NOVA PITANJA O BEZBEDNOSTI DECE Odžački roditelji izneli listu zahteva: Traže kamere u vrtiću i psihologa

Meštani Odžaka okupili su se ponovo prošlog četvrtka na mirnom skupu na platou ispred Sportsko-poslovnog centra, trećem skupu po redu od kada je saznalo da je navodni vaspitač, a zapravo pedagoški asistent I. O. (26) polno uznemiravao veliki broj dece koja su pohađala vrtić "Poletarac". Ovoga puta zajedno sa svojom decom, roditelji su se okupili kako bi apelovali da se poveća bezbednost predškolske ustanove kojoj poveravaju svoju decu na čuvanje, ali i još jednom podsete da je neophodno utvrditi odgovornost svih aktera ovog stravičnog događaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAMERE U VRTIĆIMA I PRISUSTVO PSIHOLOGA! Slučaj vaspitača PEDOFILA otvorio Pandorinu kutiju - roditelji dece izneli ZAHTEVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023

Roditelji dece koja idu u vrtić u kojem se desilo polno uznemiravanje izneli su jasne zahteve..Nezadovoljni roditelji okupili su se ponovo prošlog četvrtka na mirnom skupu na platou ispred Sportsko-poslovnog centra, trećem skupu po redu od kada je saznalo da je navodni vaspitač, a zapravo pedagoški...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.