Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 17:48

SKUPA KOLA, EGZOTIČNA PUTOVANJA, LUKSUZNI SATOVI Na društvenim mrežama serijskog ubice koji je ubijao babe u Nemačkoj sve "pršti" od raskoši!

Luksuz, raskoš, skupa putovanja, satovi, nameštaj, markirane stvari.. Osumnjičeni Duško J. (31) za dva brutalna ubistva u Nemačkoj, Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89) na društvenim mrežama prikazuje život na visokoj nozi!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin koji je u Nemačkoj ubio starice u rodnom selu živeo kao lord, nosio markirane stvari i vozio skupa kola

Izvor: Luftika.rs, 07.Feb.2023

Srpski državljanin D. J. (31) iz jednog vojvođanskog mesta, uhapšen je pre sedam dana u Nemačkoj zbog sumnje da je ubio penzionerke!. Nemačka policija, podsetimo, označila je Srbina kao serijskog lopova i ubicu, a uhapšen je po poternici koja je raspisana za njim. Nemački istražitelji su za...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.