');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

SKUPA KOLA, EGZOTIČNA PUTOVANJA, LUKSUZNI SATOVI Na društvenim mrežama serijskog ubice koji je ubijao babe u Nemačkoj sve "pršti" od raskoši!

Luksuz, raskoš, skupa putovanja, satovi, nameštaj, markirane stvari.. Osumnjičeni Duško J. (31) za dva brutalna ubistva u Nemačkoj, Hajdemari K. (77) i Gertraute N. (89) na društvenim mrežama prikazuje život na visokoj nozi!

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: Društvene mreže / Ringier
.

Na njegovom fejsbuk profilu, sve "pršti" od luksuza! Markirane stvari, skupi satovi, putovanja, dobri automobili i tompusi samo su neke od stvari kojima se hvali kako se sumnja, serijski ubica.

Blic preporučuje

Na profilu, istakao je da radi u kompaniji "mercedes-benz", te da je iz mesta Kovačica.

.
Foto: Drustvene mreze
.

Kako možemo zaključiti po objavama, kuća mu je nameštena po poslednjoj modi. Živeo je na relaciji Nemačka- Srbija.

Duško J. je na društvenim mrežama, objavljivao i slike sa poznatim pevačicama.

.
Foto: Drustvene mreze
.

Međutim, Srbin Duško J. (31) uhapšen je u Švebiš Halu u Nemačkoj zbog sumnje da je pre sedam dana ubio dve penzionerke. Nemačka policija je Srbina označila kao serijskog ubicu, a uhapšen je po poternici koja je bila raspisana za njim.

.
Foto: Drustvene mreze
.

On je uhapšen 31. januara, samo 150 metara od prva dva mesta zločina, saopštila je policija na konferenciji za medije.

Pored toga, ovaj muškarac se sumnjuči i da je 17. januara 83-godišnjaku zapretio pitošljem, prenosi Bild.

Za sada nije poznato i da li je Srbin ubio naslednicu pivare Elfridu Huhler (94) u oktobru 2020. godine koja je pronađena mrtva u svom stanu, ali ono što povezuje Srbina sa ovim ubistvom je to što je dve godine kasnije, samo 200 metara dalje pronađeno telo Hajdmarije M, dok je prošle srede pronađena i Gertaunt N. (89).