Izvor: Blic, 27.Nov.2023, 08:04

"SINE, ALA OVO KOŠTA" Srbin nakon dve godine samovanja našao devojku pa zbog banalnog razloga ubrzo raskinuo sa njom: "Tebi niko ne može pomoći"

Jedan momak iz Srbije, zaprepastio je ali i nasmejao mnoge na internetu kada je otkrio da je svoju "ljubav u doba inflacije" morao je da prekine, jer je tvrdi shvatio da imati devojku danas, sa sobom nosi prilično veliki novčani izdatak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SINE, ALA OVO KOŠTA" Momak iz Srbije našao devojku posle dve godine pa je ostavio: Pametan potez ili ipak ne?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023

Objava momka iz Srbije, požalio se kako je našao devojku posle dve godine, ali nažalost zbog finansijskih poteškoća da isprati tu vezu, morao je da je ostavi. Izmislio je glup izgovor, ali sad ga je sramota...Jedan momak iz Srbije, zaprepastio je ali i nasmejao mnoge na internetu kada je otkrio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.