Izvor: Blic, 17.Maj.2019, 06:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEZONCIMA IZ SRBIJE MESEČNO I DO 2.000 EVRA Jagma za našim radnicima u regionu, OVI POSLOVI SU NAJTRAŽENIJI

Konobari, kuvari, barmeni, sobarice i sladoledžije su po svemu sudeći najtraženija i najatraktivnija zanimanja na jadranskom primorju ovog leta budući da primorske zemlje vape za sezonskom radnom snagom koja će prema postojećim procenama u najvećem broju slučajeva stići iz naše zemlje. A plate idu i do 2.000 evra, koliko bi mogli ovog leta mesečno da zarade kuvari.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NA JADRANU POTRAŽNJA ZA RADNICIMA IZ SRBIJE : Plate i do 2.000 evra, A OVA ZANIMANJA SE NAJVIŠE TRAŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019

Konobari, kuvari, barmeni, sobarice i sladoledžije su po svemu sudeći najtraženija i najatraktivnija zanimanja na jadranskom primorju ovog leta ...Konobari, kuvari, barmeni, sobarice i sladoledžije su po svemu sudeći najtraženija i najatraktivnija zanimanja na jadranskom primorju ovog leta budući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.