Izvor: Blic, 15.Jan.2024, 14:19

ŠETALE PO ZALEĐENOM JEZERU, PA PROPALE! Detalji dramatičnog spasavanja u Somboru: Evo kako se sada osećaju, policija ima POSEBAN APEL (FOTO)

Devojčice stare 13 i 15 godina iz Bačkog Gračaca upale su juče oko 17 sati u zaleđeno jezero u tom mestu nadomak Odžaka i spašene su brzom intervencijom pripadnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZA DLAKU IZVUKLE ŽIVU GLAVU! Devojčice koje su upale u zaleđeno jezero PROMRZLE, evo šta se zapravo dogodilo u Somboru

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024

Jedva došle sebi nakon upada u jezero..Devojčice stare 13 i 15 godina iz Bačkog Gračaca upale su juče oko 17 sati u zaleđeno jezero u tom mestu nadomak Odžaka i spašene su brzom intervencijom pripadnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru...Kako saznaje "Blic"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.