Izvor: Blic, 14.Feb.2022, 19:49

"SESTRA LUNA I JA SE NIKAD NISMO UPOZNALE" Šok priznanje Silvije Đogani: "Nakon razvoda Slađe i Đoleta sve se promenilo"

Odnosi u porodici Đogani oduvek su veoma intrigantni, a o tome je sad pričala Silvija Đogani, ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Ona je priznala da svoju sestru od strica, Lunu Đogani, pobednicu rijalitija "Zadruga 2" - nikada nije upoznala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silvija Đogani nikada nije upoznala sestru Lunu Đogani!

Izvor: Svet plus, 14.Feb.2022

Ćerka densera Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija Đogani nikada nije upoznala svoju sestru Lunu Đogani! Silvija je otvoreno rekla i da ju je očeva porodica zapostavila nakon razvoda njenih roditelja, ali da se još uvek povremeno viđaju...Odnosi u porodici Đogani oduvek su veoma intrigantni,...

Nastavak na Svet plus...

Šok priznanje Đoganijeve ćerke: Luna i ja se nikada nismo upoznale!

Izvor: Tracara.com, 15.Feb.2022, 17:26

Odnosi u porodici Đogani oduvek su veoma intrigantni, a za Kurir je o tome pričala Silvia Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Ona je priznala da svoju sestru od strica, Lunu Đogani nikada nije upoznala. Pevačica kaže da joj je žao što se ne poznaju, ali i da joj se Lunina...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.