Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 13:05

SELFI GA ODVEO U SMRT! Ovo je Lazar (30) koji je pao sa zidina nakon proslave momačkog: Ovako izgledaju opasni bedemi Petrovaradinske tvrđave (FOTO)

Lazar Đ. iz Paraćina poginuo je jutros oko pet sati ujutru kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu, dok je Stefan Lj. prilikom pada povređen i njegovo stanje je teško, ali stabilno. Kako je "Blic" nezvanično saznao, obojica mladića su bili na proslavi momačke večeri.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE MLADIĆ KOJI JE TRAGIČNO STRADAO U NOVOM SADU: Pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave nakon proslave momačke večeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023

Stravična tragedija koje potresla Novi Sad...Mladić iz Paraćina poginuo je jutros oko pet sati ujutru kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu, dok je njegov prijatelj prilikom pada povređen i njegovo stanje je teško, ali stabilno. ..Kako su mediji nezvanično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.