OVO JE MLADIĆ KOJI JE TRAGIČNO STRADAO U NOVOM SADU: Pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave nakon proslave momačke večeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 13:51

OVO JE MLADIĆ KOJI JE TRAGIČNO STRADAO U NOVOM SADU: Pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave nakon proslave momačke večeri

Stravična tragedija koje potresla Novi Sad.

Mladić iz Paraćina poginuo je jutros oko pet sati ujutru kada je prilikom fotografisanja pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu, dok je njegov prijatelj prilikom pada povređen i njegovo stanje je teško, ali stabilno.

Kako su mediji nezvanično saznali, obojica mladića su bili na proslavi momačke večeri.

Prema dosadašnjim informacijama, jedan od mladića je hteo da se fotografiše, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom prilikom se okliznuo i prilikom pada sa sobom povukao prijatelja.

Uprkos reanimaciji, za nesrećnog mladića je ovaj pad bio koban i on je na licu mesta izgubio život, dok je njegov drugar povredio kičmeni stub i grudni koš, a njegovo stanje je teško ali stabilno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.