Izvor: Blic, 14.Maj.2023, 21:22

"SAVET ŠKOLE JE UZ MENE" Milica Kon ide na SUOČAVANJE sa roditeljima dece koju je optužila da su joj MALTRETIRALI ĆERKU: "Mora da se shvati ozbiljnost situacije"

Voditeljka Milica Kon nedavno je otkrila da je njeno dete u školi pretrpelo fizičko i psihičko nasilje, te je sada odlučila da iznese sve detalje na tu temu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Kon progovorila o nasilju koje je pretrpelo njeno dete u školi, pa otkrila: "Sutra je suočavanje!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023

"Morala sam da istupim!"..Milica Kon, nedavno je podigla veliku prašinu kada je otkrila da je njeno dete u školi pretrpelo kako fizičko, tako i psihičko nasilje...Ovom prilikom, odlučila je da otkrije, kako njeno suočavanje s problemom, kao i roditeljima maloletnih delikvenata napreduje...- Da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.