Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 14:52

"SADA NAS NE ŽELE" Britanija PLAĆA albanskim zatvorenicima da se vrate kući

Albanske vlasti potvrdile su da je većina njihovih državljana koji su ove godine prisilno vraćeni kući iz Ujedinjenog Kraljevstva tamo bila osuđena za neki zločin. BBC je razgovarao s Albancima poslanim natrag u svoju zemlju i saznao da je nekim zatvorenicima ponuđeno 1500 funti da se vrate kućama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britanska vlada plaća albanskim zatvorenicima da se vrate kući

Izvor: Danas, 17.Maj.2023

BBCBroj letova za deportaciju iz Velike Britanije u Albaniju povećao se posle sporazuma o zajedničkoj saradnji postignutog u decembru 2022. godine Albanske vlasti potvrdile su da je većina njihovih građana prisilno vraćenih ove godine iz Velike Britanije bila osuđena za zločine počinjene tamo....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.