Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 22:06

"SAD MOGU I DA UMREM" Anu i Sašu siromaštvo je odvojilo od porodice, sada su prvi put, posle 15 godina, OSETILI MAJČIN ZAGRLJAJ (FOTO)

Iz oronule daščare u kojoj su od rođenja živeli sa majkom Desankom i slepom bakom Jelenom, brat i sestra Ana i Saša još kao deca otišli su u hraniteljsku porodicu. Posle 15 godina, porodica je ponovo na okupu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIČA ZBOG KOJE PLAČE CELA SRBIJA: Anu i Sašu siromaštvo odvojilo od porodice, zagrlili majku posle 15 godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Mlada Ana, koja je dugo patila jer joj najbliži žive u katastrofalnim uslovima, kaže da je jako lep osećaj ponovo zagrliti majku..Iz oronule daščare u kojoj su od rođenja živeli sa majkom Desankom i slepom bakom Jelenom, brat i sestra Ana i Saša još kao deca otišli su u hraniteljsku porodicu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.