Izvor: Vostok.rs, 28.Maj.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada RF u Beogradu: Odlučno osuđujemo upad specijalaca u rejone severa KiM naseljene Srbima

Ambasada Rusije u Beogradu je oštro osudila operaciju policije samoproglašene republike Kosova na severu pokrajine tokom koje je uhapšen građanin Rusije, radnik misije UN i zatražile njegovo hitno oslobađanje. „Odlučno osuđujemo upad kosovskih specijalaca u rejone severa Kosova i Metohije naseljene od strane Srba. To je krajnje opasno i kosi se sa svim postojećim dogovorima. Revoltirani smo provokacijom prištinskih vlasti u odnosu na ruskog državljanina, saradnika UNMIK Mihajila Krasnoščekova. Tražimo neodložno oslobođenje Rusa i pozivanje na odgovornost svih koji su krivi za ovaj vapijući incident“, saopštili su u ruskoj ambasadi.    
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Pričao na SRPSKOM JEZIKU sa Srbima, Albanci ga pretukli: Ovo je RUS koji je uhapšen na Kosovu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019

Brutalno nasilje..Ambasada Rusije u Beogradu je oštro osudila operaciju policije samoproglašene republike Kosova na severu pokrajine tokom koje je uhapšen građanin Rusije, radnik misije UN i zatražile njegovo hitno oslobađanje...- Odlučno osuđujemo upad kosovskih specijalaca u rejone severa Kosova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.