Izvor: Blic, 23.Mar.2024, 14:57

Retro modeli privukli pažnju posetilaca: Ovo je TOP 5 oldtajmera na ovogodišnjem Sajmu automobila

Prolećni Sajam automobila je uveliko u toku, a ponuda je raznovrsna. Preciznije rečeno, "DDOR BG Car Show 08" i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopašion" otvoren je 20. marta u Hali 1 Beogradskog sajma, a na njemu se i ove godine mogu naći porodični i luksuzni modeli vozila, ali i primerci oldtajmeri za pasionirane kolekcionare.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 23.Mar.2024

Ovu jedinstvenu sajamsku manifestaciju i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu ali i jugoistočnoj Evropi, koji se na Beogradskom sajmu održavaju  od 21. do 27. marta 2024. godine, svečano je u Hali 1 otvorio Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.