Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 09:22

Rasprodaja bitkoina IZBRISALA 100 milijardi dolara sa tržišta kriptovaluta

Bitkoin je juče ponovo oslabio, čime je pad te digitalne valute premašio 10 odsto u toku 48 sati i izbrisao milijarde dolara sa tržišta kriptovaluta. Cena bitkoina pala je u četvrtak za više od šest procenata na 32.527 dolara, što je prvi put od 13. januara da je niže od 33.000 dolara, pokazuju podaci sajta CoinDesk.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rasprodaja Bitcoina izbrisala 100 milijardi $ sa tržišta kriptovaluta

Izvor: Capital.ba, 22.Jan.2021

NJUJORK – Bitcoin je ponovo oslabio, čime je pad te digitalne valute premašio 10 odsto u toku 48 sati i izbrisao milijarde dolara sa tržišta kriptovaluta. foto: pixabay Cijena Bitcoina u četvrtak je pala više od šest procenata na 32.527 dolara, što je prvi put od 13. januara da je niže...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.