Izvor: Blic, 29.Nov.2020, 21:07

RODITELJI MALOG OLIVERA UPOZORAVAJU: Lažni humanitarci kucaju na vrata građana i traže novac za našeg sina

Oliver Pal Gajodi, jedanaestomesečni hrabri dečak za čije je ozdravljenje neophodan lek čija je cena dva miliona evra, i dalje se nalazi u bolnici, a njegovi roditelji putem društvenih mreža upozoraju na prevarante, nepoznata lica koja prikupljanju novac pod izgovorom da je namenjen za njihovog sina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Porodica malog Olivera iz Bajmoka: Prevaranti od građana traže novac za lečenje našeg sina

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2020

Oliver Pal Gajodi, jedanaestomesečni dečak za čije je ozdravljenje neophodan lek čija je cena dva miliona evra, i dalje se nalazi u bolnici, a njegovi roditelji preko društvenih mreža upozoraju na prevarante, nepoznata lica koja prikupljanju novac pod izgovorom da je namenjen za njihovog sina...Širom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.