Izvor: Blic, 08.Jul.2022, 21:22

RITUALNO ŽRTVOVANJE VELJINOG KOLJAČA Šta se krije iza priznanja Srđana Lalića, nasmejanog ubice ozloglašenog klana?

Srđan Lalić (37), nasmejani ubica klana Veljka Belivuka, priznao je na pripremnom ročištu ubistva koja mu se optužnicom stavljaju na teret i tako izazvao muk među svojim saradnicima. Međutim, postavlja se pitanje da li iza njegovog postupka stoji izdaja i pokajanje ili je u pitanju plan odbrane ovog klana da diskredituje svedoke okrivljene i suđenje usmeri u pravcu koji njima odgovara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ujak Belivukovog nasmejanog čupača noktiju je ambasador Srbije u Rusiji?

Izvor: Luftika.rs, 09.Jul.2022, 10:19

Srđan Lalić je prema optužnici protiv klana Velje Nevolje targetiran kao jedan od glavnih i najsvirepijih ubica, a prema još uvek nepotvrđenim novinarskim saznanjima reč je zapravo o bratancu srpskog ambasadora u Rusiji.. Lalić je na pripremnom ročištu priznao krivicu u nadi da će za sebe izdejstvovati...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.