Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023, 14:46

RGZ: Sadržaj zemljišnih knjiga dostupan je onlajn

Portparolka Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) Maja Radović izjavila je danas da sve priče o tome kako su se, nakon sajber napada na podatke RGZ pre godinu dana, podaci u RGZ pomešali ili nestali, i da imovina građana nije sigurna, bilefabrikovane priče koje su uglavnom dolazile od kvazi-IT stručnjaka i kvazi-advokata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RGZ: Sadržaj zemljišnih knjiga dostupan je onlajn

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jun.2023, 09:36

BEOGRAD – Portparolka Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) Maja Radović izjavila je danas da sve priče o tome kako su se, nakon sajber napada na podatke RGZ pre godinu dana, podaci u RGZ pomešali ili nestali, i da imovina građana nije sigurna, bilefabrikovane priče koje su uglavnom dolazile od...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.