Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 11:31

"REKAO JE DA JE DETE KOD NJEGOVE STRINE" Partnerka oca iz pakla otkrila kako je saznala da je devojčica (8) zatočena u stanu: "Čuvala sam je tri nedelje"

Slučaj male Lane (8) koju je otac Uroš Pašajlić (38) držao zarobljenu u kadi, gladnu i žednu, zaključanu u kupatilu u stanu na Zvezdari u kojem je živela sama, i dalje potresa Srbiju i dok se čeka epilog ovog nezapamćenog nasilja, u javnosti se pojavljuju novi detalji iz istrage.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK DETALJI JEZIVOG NASILJA NA ZVEZDARI: Partnerka oca iz pakla OTKRILA SVE - evo kako je saznala da je devojčica zatočena u stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023

Prema njenim rečima on ju je pretukao 19. marta, a ona je skupila snagu da pobegne 5 dana kasnije i prijavi ga...Slučaj devojčice (8) koju je otac Uroš Pašajlić (38) držao zarobljenu u kadi, gladnu i žednu, zaključanu u kupatilu u stanu na Zvezdari u kojem je živela sama, i dalje potresa Srbiju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.