Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 11:00

RASPLAMSALE SU SE TENZIJE IZMEĐU KINE I FILIPINA Odnosi na raskrsnici zbog Južnokineskog mora, Peking preti: "Ne pravite pogrešnu procenu"

Šef kineske dilomatije Vang Ji poručio je Filipinima da ozbiljne probleme koje imaju oko Južnog kineskog dve zemlje treba da rešavaju kroz dijalog, i upozorio da bi svaka pogrešna procena navela Peking da se odbrani i "odlučno odgovori", prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Upozoreni su; Ovo ide u lošem pravcu

Izvor: B92, 21.Dec.2023

Šef kineske dilomatije Vang Ji poručio Filipinima da ozbiljne probleme koje imaju oko Južnog kineskog mora treba da rešavaju kroz dijalog...On je međutim, upozorio zvaničnu Manilu da bi svaka pogrešna procena navela Peking da se odbrani i "odlučno odgovori", prenosi Rojters..."Kinesko-filipinski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.