Izvor: Blic, 16.Jun.2022, 13:27

"RANE SU MU ZAŠIVENE I NE SEĆA SE NIČEGA" Poznato stanje radnika povređenog u Vino Župi: "Ne može da rekonstruiše događaj"

M. L. (58) iz Aleksandrovca, nastradao je jutros oko 9 sati u nesreći koja se dogodila u krugu fabrike Vino Župa. U incidentu je povrede glave zadobio radnik Ivan Đ.( 38), iz Donjeg Rataja, koji je transportovan u Opštu bolnicu Kruševac.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NE SEĆA SE NIČEG" Poznato u kakvom je stanju Aleksandar koji je jutros povređen u Aleksandrovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2022

Kako se nezvanično navodi, trenutno se proverava da li je tehnički kvar ili ljudski faktor...U kompaniji "Vino Župa" AD, došlo je trovanja najverovatnije gasom, usled čega je stradao M. L. (58) iz Aleksandrovca dok je I. Đ. (38) zadobio teške povrede glave i upućen je hitno u bolnicu u Kruševcu...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.