Izvor: Blic, 24.Jan.2020, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFALI U ATINI U ZNAK ODMAZDE? Vođe škaljaraca ubijene zbog likvidacije KUMA VOĐE SUPARNIČKOG KLANA na Bežanijskoj kosi?

Crnogorski mediji objavili su da istražitelji sumnjaju da su vođe "škaljaraca" Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni pred ženama i decom zato što je samo dve večeri ranije na gotovo identičan način na Bežanijskoj kosi izrešetan Kotoranin Marko Vuković, navodni kum vođe suprostavljenog "kavačkog klana".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBISTVA U BEOGRADU I ATINI POVEZANA! Vođe škaljaraca ubijene zbog likvidacije KUMA VOĐE SUPARNIČKOG KLANA na Bežanijskoj kosi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020

U pucnjavi je ranjena i Stamatovićeva supruga...Crnogorski mediji objavili su da istražitelji sumnjaju da su vođe "škaljaraca" Igor Dedović i Stevan Stamatović ubijeni pred ženama i decom zato što je samo dve večeri ranije na gotovo identičan način na Bežanijskoj kosi izrešetan Kotoranin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.