Likvidatori Škaljaraca na sebi imali čuveni POTPIS CRNOGORSKIH UBICA: Na mestu zločina snimljen MISTERIOZNI AUTOMOBIL

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidatori Škaljaraca na sebi imali čuveni POTPIS CRNOGORSKIH UBICA: Na mestu zločina snimljen MISTERIOZNI AUTOMOBIL

Istražitelji smatraju da su Igor Dedović i Stevan Stamatović smaknuti po receptu crnogorskih kriminalaca

Očevici pucnjave u kojoj su u nedelju u Atini ubijene vođe škaljarskog klana Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43) ispričali su policiji da su ubice na licu imali marame, ali i nešto nalik na masku.

Podsetimo, silikonske maske postale su potpis crnogorskih ubica, koji ih u poslednje dve godine koriste u gotovo svim likvidacijama jer znatno otežavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istragu.

Istražitelji su pregledali snimke sa kamera okolnih objekata, ali, prema pisanju grčkih medija, nisu uspeli da identifikuju ubice, niti pronađu automobil kojim su se odvezli, a potom i pobegli.

- Interesantno je da se na snimcima pojavljuje i sivi automobil koji je, kako se veruje, bio pratnja osumnjičenima. Misteriozni sivi automobil kružio je oko restorana tokom likvidacije. Ostao je u blizini i kada su četvorica napadača izašla i vratila se u džip, a tek posle dva ili tri minuta napustio je mesto zločina - otkrili su mediji i naveli da policija i dalje traga za stanovima koje su Dedović i Stamatović koristili u Atini.

- Njihove supruge odbijaju saradnju sa policijom. Iako tvrde da ne znaju gde su im muževi stanovali, policija u to ne veruje - otkrili su izvori.

Kako su mediji pisali, veruje se da su plaćenici uspeli da pronađu "škaljarce" prateći njihove žene, koje su sa decom došle u Atinu 25. decembra 2019. godine.

- Sumnja se da su ih ubice pratile svakodnevno otkako su im supruge 25. decembra stigle u Atinu. Posle ubistva Marka Vukovića prošlog petka na Bežaniskoj kosi, najverovatnije je odlučeno da i Dedović i Stamatović budu ubijeni na isti način, na javnom mestu i pred decom, i to u isto vreme, oko 18:30 - kaže izvor i podseća da je Vuković bio kum vođe kavačkog klana.

Kamere u restoranu nisu radile, ali su one na okolnim objektima snimile četvoricu muškaraca koji su bili obučeni u vojničke pantalone i crne kratke jakne kako sa kapama ulaze u restoran, prilaze stolu za kojim su sedele dve porodice i nemilosrdno pucaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBICE ŠKALJARACA U ATINI NOSILE SILIKONSKE MASKE? Sivi automobil kružio oko restorana za vreme likvidacije

Izvor: Kurir, 24.Jan.2020

Brutalna egzekucija Istražitelji sumnjaju da su Igor Dedović i Stevan Stamatović smaknuti po receptu crnogorskih kriminalaca

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.