Izvor: Blic, 04.Dec.2021, 22:48

Putuje svetom na biciklu, u papučama, a jedino društvo mu je mačka: "Vozio sam iz Bosne prema Crnoj Gori, kad sam blizu granice čuo glasno mjaukanje"

Bicikl za koji je zakačena prikolica sa koje se vijori škotska zastava i njegovog upravljača Dina Nikolsona videlo je već pola sveta. I po najvećoj hladnoći nosi kratke pantalone, a na nogama tanke rupičaste papuče. Sa bicikla uvek trešti muzika, a Dinova jedina saputnica je mala, tigrasta mačka Nala. Nala promoli glavu iz svoje crvene korpe na volanu bicikla. Zamjauče prema Dinu, a on već zna što svaki mjauk znači.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVAJ ŠKOTLANĐANIN OBILAZI SVET VOZEĆI BICIKL U PAPUČAMA: Jedino društvo mu je neodoljiva Nala koju je sreo u našem komšiluku FOTO

Izvor: Kurir, 05.Dec.2021, 15:20

Biciklistu Dina Nikolsona lako je uočiti - za njegov bicikl zakačena je prikolica sa koje se vijori škotska zastava, a on je i po najvećoj hladnoći samo u kratkim pantalonama i rupičastim papučama. Društvo mu pravi ljupka Nala, a zajedno su prevalili, pa gotovo pola sveta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.