Izvor: Blic, 21.Apr.2023, 20:01

Puštene u rad beogradske česme i fontane: Ove sezone grad će ulepšavati 42 fontane

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ je završilo pripreme i pustilo u rad gradske fontane i česme za ovu sezonu, s obzirom na to da je pred nama period lepog vremena i toplih dana. Po planu su prvo puštene fontane i česme koje se nalaze u centralnim gradskim zonama, a onda i one u obodnim delovima grada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Proleće 2023: Rade beogradske fontane i česme

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Apr.2023, 10:11

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ završilo je pripreme i pustilo u rad gradske fontane i česme za sezonu 2023. Po planu su prvo puštene fontane i česme koje se nalaze u centralnim gradskim zonama, a onda i one u obodnim delovima grada. Gradske fontane ulepšavaju...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.