Izvor: Blic, 31.Jul.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo je sve oko sebe, ali nije pogledao na jednom mestu: Tražio mobilni na plaži, pa postao hit na internetu (VIDEO)

Nema te osobe koja makar jednom nije mislila da je izgubila ključeve, mobilni telefon ili novčanik dok je unezverneno prevrtala torbu i sve oko sebe u nameri da pronađe nestalu stvar. Obično potraga traje svega nekoliko sekundi ili minuta, ali zbog straha imamo utisak kao da su prošli sati i sati. Ipak, gospodin sa video snimka je verovatno nezvanični svetski šampion kada je u pitanju potraga za "nestalim" mobilnim telefonom. Naime, njemu je u jednom trenutku nestao mobilni i sve je prevrnuo da ga nađe. Sem jednog mesta, zbog čega je i postao zvezda interneta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.